Τα νέα μας!

Εγκεκριμένος προμηθευτής για τα Προγράμματα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ και Ψηφιακές Συναλλαγές

Η Exabit είναι «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» στα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και «Ψηφιακές Συναλλαγές MME» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Megasoft παρέχουμε στις επιχειρήσεις τις λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win που είναι εγκεκριμένα προϊόντα και πληρούν 100% τις απαιτήσεις της δράσης.

 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023


Τα καταστήματα Benvenuto Pizzeria-Trattoria στην Αργυρούπολη και το Αιγάλεω επέλεξαν PRISMA Win

"Μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς πολλών μηχανογραφικών συστημάτων καταλήξαμε στους καλύτερους! Οι παραγγελίες ελέγχονται και δρομολογούνται αυτόματα και τα καταστήματα λειτουργούν άψογα και αυτόνομα ακόμα κι όταν δεν είμαι εκεί"

-Κουτσού Ελένη-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019


Το Ελληνικό brand BAYA της γυναικείας Active & Athleisure ένδυσης επιλέγει PRISMA Win

"Η απλότητα στη χρήση, το φιλικό περιβάλλον της εφαρμογής και η εξαιρετική υποστήριξη, έχουν κάνει το PRISMA Win για εμάς, έναν πολύτιμο συνεργάτη."

-Σπυρόπουλος Θανάσης-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019


To κομμωτήριο Studio 9 επέλεξε PRISMA Win της Megasoft!

-Νανά & Πόπη Σταυροπούλου-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019


To My Pet Παγκρατίου επιλέγει τις λύσεις PRISMA Win

"Με τις λύσεις μηχανογράφησης της Μegasoft και τις απεριόριστες δυνατότητες τους , κάθε φιλοδοξία γίνεται πραγματικότητα ταχύτερα, απλούστερα, λειτουργικότερα. Ευχαριστούμε την Megasoft και τους συνεργάτες της Exabit για την ολοκληρωμένη υποστήριξή τους."

-Πανταζής Δημήτρης- 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019


H αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων THE PURE επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win για τον έλεγχο των καταστημάτων της

Με οδηγό την ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση, τα ζαχαροπλαστεία THE PURE έχουν χαράξει μια επιτυχημένη πορεία 10 χρόνων και συνεχίζουν σταθερά με τις ίδιες αξίες και στόχους την επέκτασή τους και την ανοδική τους τροχιά στο παρόν και στο μέλλον...

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019


Το ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑ FINE PASTRY στο Περιστέρι επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

" Ο όγκος δουλειάς που έχουμε να διαχειριστούμε κάθε μέρα είναι μεγάλος, και θέλουμε οι πελάτες μας να φεύγουν από το κατάστημά μας με ένα μεγάλο χαμόγελο. Έτσι, θέλουμε να τους εξυπηρετούμε το ταχύτερο δυνατό. Γι’αυτό και καταργήσαμε τον παλιό τρόπο έκδοσης αποδείξεων με την ταμειακή μηχανή και υιοθετήσαμε τις λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win για γρήγορη εξυπηρέτηση στο ταμείο και εκμηδένιση των χρόνων αναμονής!"

 - Μπιτσακτσής Χρήστος -

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019


Τα καταστήματα Giorgio bread & coffee στη Νίκαια επέλεξαν PRISMA Win

"Είναι καθήκον μας να εξυπηρετούμε τον κόσμο που μας επισκέπτεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διότι ο επαγγελματισμός είναι το μεγάλο μας προσόν και με τη βοήθεια της εφαρμογής PRISMA Win τα καταφέρνουμε στο μέγιστο και με τον ταχύτερο τρόπο...Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!"

 - Γεννητσαριώτης Μάκης -


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019


Η αλυσίδα Αρτοποιΐας – Ζαχαροπλαστικής D.Stergiou επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

" Όταν αγαπάς τη δουλειά σου θέλεις να πετυχαίνεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι, να φτάνεις την τελειότητα. Με αυτόν τον σκοπό δουλεύουμε καθημερινά τα προϊόντα μας και με αυτό το κριτήριο επιλέξαμε τις εφαρμογές PRISMA Win για την οργάνωση του ομίλου μας. Και το πετύχαμε!"

 - Στεργίου Διονυσία -

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019


Το Najbarajo στο Χαλάνδρι επέλεξε PRISMA Win

"Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ποια είναι τα top είδη στις προτιμήσεις των πελατών μας, ώστε να ανανεώνουμε εύκολα και σωστά τους καταλόγους μας. Σε αυτό μας βοήθησε πολύ το PRISMA Win με τα πολλά στατιστικά στοιχεία που παρέχει. Επιπλέον, δε γίνονται λάθη στη λήψη των παραγγελιών και δε χάνεται πολύτιμος χρόνος!"

 - The Najbarajo team -


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι