Τα νέα μας!

Το ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑ FINE PASTRY στο Περιστέρι επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

" Ο όγκος δουλειάς που έχουμε να διαχειριστούμε κάθε μέρα είναι μεγάλος, και θέλουμε οι πελάτες μας να φεύγουν από το κατάστημά μας με ένα μεγάλο χαμόγελο. Έτσι, θέλουμε να τους εξυπηρετούμε το ταχύτερο δυνατό. Γι’αυτό και καταργήσαμε τον παλιό τρόπο έκδοσης αποδείξεων με την ταμειακή μηχανή και υιοθετήσαμε τις λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win για γρήγορη εξυπηρέτηση στο ταμείο και εκμηδένιση των χρόνων αναμονής!"

 - Μπιτσακτσής Χρήστος -

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019


Τα καταστήματα Giorgio bread & coffee στη Νίκαια επέλεξαν PRISMA Win

"Είναι καθήκον μας να εξυπηρετούμε τον κόσμο που μας επισκέπτεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διότι ο επαγγελματισμός είναι το μεγάλο μας προσόν και με τη βοήθεια της εφαρμογής PRISMA Win τα καταφέρνουμε στο μέγιστο και με τον ταχύτερο τρόπο...Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!"

 - Γεννητσαριώτης Μάκης -


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019


Η αλυσίδα Αρτοποιΐας – Ζαχαροπλαστικής D.Stergiou επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

" Όταν αγαπάς τη δουλειά σου θέλεις να πετυχαίνεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι, να φτάνεις την τελειότητα. Με αυτόν τον σκοπό δουλεύουμε καθημερινά τα προϊόντα μας και με αυτό το κριτήριο επιλέξαμε τις εφαρμογές PRISMA Win για την οργάνωση του ομίλου μας. Και το πετύχαμε!"

 - Στεργίου Διονυσία -

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019


Το Najbarajo στο Χαλάνδρι επέλεξε PRISMA Win

"Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ποια είναι τα top είδη στις προτιμήσεις των πελατών μας, ώστε να ανανεώνουμε εύκολα και σωστά τους καταλόγους μας. Σε αυτό μας βοήθησε πολύ το PRISMA Win με τα πολλά στατιστικά στοιχεία που παρέχει. Επιπλέον, δε γίνονται λάθη στη λήψη των παραγγελιών και δε χάνεται πολύτιμος χρόνος!"

 - The Najbarajo team -


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019


To Warehouse Project επέλεξε και στα 3 καταστήματά του τις εφαρμογές PRISMA Win

To Warehouse Project επέλεξε και στα 3 καταστήματά του τις εφαρμογές PRISMA Win για τη μηχανογράφησή του.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019


Το Καράβι του Σχοινιά επέλεξε PRISMA Win

"Σήμερα αν ένα μαγαζί δεν έχει εργαλεία παραγγελιοληψίας δεν μπορεί να δουλέψει. Ξεχνάμε τον παλιό τρόπο και προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις. Αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε όλα τα συστήματα παραγγελιοληψίας είναι η φερεγγυότητα. Τις μέρες που έχεις 2000 ανθρώπους στο μαγαζί σου δε  χρειάζεσαι απλά ένα σύστημα παραγγελιοληψίας, αλλά ένα αξιόπιστο σύστημα. Γι' αυτό αν και δοκιμάσαμε και άλλες λύσεις, καταλήξαμε στο PRISMA Win!"

- Μανιάτης Μπάμπης-


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019


Το Βραστό στο Χαλάνδρι επέλεξε PRISMA Win

Μegasoft είναι η δεύτερη εταιρεία παραγγελιοληψίας που συνεργαζόμαστε στα τόσα χρόνια λειτουργία μας και αυτό μας επιτρέπει τις συγκρίσεις. Πέρα, λοιπόν, από τις ευνόητες ευκολίες που σου παρέχει ένα πρόγραμμα σαν το PRISMA Win, θέλω να δώσω έμφαση στο after sales service και την εξυπηρέτηση πελατών που σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι πολύ καλύτερα!"
 - Παναγιώτης Συλήρας- 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019


Το Σουβλάκι του Σαλμά στο Χαλάνδρι επέλεξε PRISMA Win

Όταν το μαγαζί σου γίνεται "στέκι", η πρόκληση του να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σου γρήγορα και αλάνθαστα είναι μεγάλη. Την πρόκληση αυτή την κερδίσαμε με τη βοήθεια του PRISMA Win που μας εξασφάλισε μέγιστη ταχύτητα στην παραγγελιοληψία και στην αποστολή πολλαπλών παραγγελιών ταυτόχρονα στην κουζίνα, δίνοντας τέλος στις άσκοπες μετακινήσεις των σερβιτόρων. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την Exabit γιατί σε ό,τι χρειαστούμε μας εξυπηρετούν αμέσως!  

- Σαλμά Μαρίνα - 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019


Η αλυσίδα Bridge Coffee Roasters επιλέγει PRISMA Win

Βασική φιλοσοφία της «Bridge Coffee Roasters» είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. Η Exabit, ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft, έχει αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει οποιοδήποτε καινοτόμο project της ανατεθεί, να προσαρμοστεί και να εξυπηρετήσει εξειδικευμένες ανάγκες.

- Οικογένεια Βλαχάκη-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019


Τα Pet Supermarket επιλέγουν PRISMA Win

Η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης και οργάνωσης του σύγχρονου pet Shop, της Megasoft καλύπτει όλο το εμπορικό κύκλωμα της επιχείρησης (χονδρικές & λιανικές πωλήσεις, αγορές, παραγγελίες κτλ) και προσφέρει τη μέγιστη ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών εντός καταστήματος. Παράλληλα, διευρύνει τους ορίζοντες της επιχείρησης και τη "βγάζει" από τα  πλαίσια του φυσικού καταστήματος ταξιδεύοντας τα προϊόντα της σε νέους πελάτες όπου και αν βρίσκονται με την εφαρμογή παρακολούθησης και διαχείρισης e-shopping!

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι