Η αλυσίδα Αρτοποιΐας – Ζαχαροπλαστικής D.Stergiou επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win" Όταν αγαπάς τη δουλειά σου θέλεις να πετυχαίνεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι, να φτάνεις την τελειότητα. Με αυτόν τον σκοπό δουλεύουμε καθημερινά τα προϊόντα μας και με αυτό το κριτήριο επιλέξαμε τις εφαρμογές PRISMA Win για την οργάνωση του ομίλου μας. Και το πετύχαμε!"

 - Στεργίου Διονυσία -


Η επιχείρηση


Η αλυσίδα Αρτοποιΐας – Ζαχαροπλαστικής D.Stergiou δίνει το νόστιμο και απολαυστικό στίγμα της σε πολλές περιοχές της Αττικής έχοντας κερδίσει το μεγάλο στοίχημα…την αγάπη και τη σταθερή προτίμηση ενός εντυπωσιακά μεγάλου αριθμού καταναλωτών. Στο Χαλάνδρι, στο Καματερό, στα Άνω Λιόσια, στο Περιστέρι και πρόσφατα στη Λεωφόρο Θρακομακεδόνων στην περιοχή Αχαρναί, βρίσκονται τα υπερσύγχρονα καταστήματα της αλυσίδας στα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας διατίθεται φρέσκο ψωμί, κουλουράκια, σφολιατοειδή, κέικ, τσουρέκια, φρεσκότατα γλυκά όλα από προσεγμένες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και συνταγές με έμπνευση και μεράκι. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει υπέροχα ροφήματα για όλα τα γούστα, όπως διάφορες ποικιλίες καφέ, φρεσκοστυμμένους  φυσικούς χυμούς, και  τσάγια με ιδιαίτερες γεύσεις.
Όλες οι εκλεπτυσμένες γεύσεις της αλυσίδας D.Stergiou, όπως και εξατομικευμένες προτάσεις γευμάτων, διατίθενται και μέσω catering για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η επιχείρηση D.Stergiou έχοντας ιδρύσει δυο μεγάλες παραγωγικές μονάδες Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής στα Άνω Λιόσια και στους Θρακομακεδόνες, με σύγχρονα μηχανήματα, έμπειρους αρτοποιούς και σεφ ζαχαροπλάστες και πληρώντας όλες τις προδιάγραφες του HACCP, έχει εξασφαλίσει τη μέγιστη ποιότητα στα παραγόμενα είδη και φροντίζει επί καθημερινής βάσης να προσφέρει μέσω των καταστημάτων της στους πολλούς και πιστούς πελάτες της, ολόφρεσκες και ξεχωριστές δημιουργίες με μοναδικό food style!


Οι ανάγκες & η λύση


Με 6 καταστήματα λιανικής και 2 παραγωγικές μονάδες, οι δύο νέοι ηλικιακά αλλά έμπειροι επιχειρηματίες Στεργίου Δημήτρης και Στεργίου Διονυσία, διέκριναν αμέσως την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύστημα μηχανογράφησης που θα τους επέτρεπε να οργανώσουν σωστά και να ελέγχουν καθολικά όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Ένα αξιόπιστο σύστημα που θα παρακολουθεί τον ιδιαίτερα μεγάλο όγκο των λιανικών πωλήσεων όλων των καταστημάτων και τα ταμεία τους, τις χονδρικές πωλήσεις και την ενδοδιακίνηση, που θα προγραμματίζει σωστά και θα προβλέπει την παραγωγή και θα αποτελεί τον οδηγό για σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις.
Έτσι, επιλέχθηκαν οι εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft.
Συγκεκριμένα, στα 6 καταστήματα της αλυσίδας D.Stergiou εγκαταστάθηκαν οι εφαρμογές PRISMA Win για το Retail και στα 2 πόστα κάθε καταστήματος (coffee corner & είδη αρτοποιίας). Οι πελάτες εξυπηρετούνται ταυτόχρονα και στα 2 σημεία πώλησης, οι αποδείξεις εκδίδονται με ταχύτητα και η ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια είναι ξεκάθαρη στους επιχειρηματίες. Το προσωπικό και οι βάρδιές του οργανώνονται με απλό τρόπο και εκμηδενίζονται χειριστικά λάθη που κοστίζουν στην επιχείρηση.
Στις 2 παραγωγικές μονάδες σε Θρακομακεδόνες και Άνω Λιόσια, όπου γίνεται η παραγωγή του συνόλου των προϊόντων και από όπου διανέμονται καθημερινά τα είδη στα επιμέρους καταστήματα-πρατήρια, χρησιμοποιείται η εφαρμογή PRISMA Win Maximum που έχει εγκατασταθεί σε 3 θέσεις εργασίας. Η επικοινωνία των σταθμών εργασίας στις 2 παραγωγικές μονάδες γίνεται απομακρυσμένα μέσω VPN και επιτρέπει την ταυτόχρονη έκδοση τιμολογίων και από τις 3 θέσεις. Από την εμπορική εφαρμογή παρακολουθείται όλο εμπορικό κύκλωμα (πελάτες, προμηθευτές, πρόβλεψη παραγγελιών, τιμολόγηση, στατιστικά και αναφορές κ.ά.).


Τα οφέλη


Όσοι έχουν επισκεφτεί έστω και ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας D. Stergiou σίγουρα θα έχουν εντυπωσιαστεί από την άμεση εξυπηρέτηση ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, όμως τα οφέλη για την επιχείρηση δε σταματούν εδώ. Οι εφαρμογές PRISMA Win παρακολουθούν σφαιρικά το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου και προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και οφέλη που συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης:

  • Ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πελατών με γρήγορη έκδοση αποδείξεων και στα 2 πόστα κάθε καταστήματος
  • Παρακολούθηση και έλεγχος ταμείου ανά κατάστημα
  • Έλεγχος βαρδιών
  • Συντονισμένο workflow σε παραγωγή και καταστήματα
  • Απεικόνιση των προτιμήσεων των πελατών και προγραμματισμός της παραγωγής, ώστε να συμβαδίζει με αυτές
  • Παρακολούθηση οικονομικών στοιχείων και κερδοφορίας της επιχείρησης
  • Σχεδιασμός των επόμενων επιχειρηματικών βημάτων με ασφάλεια μέσω των πλούσιων στατιστικών αναφορών
  • Χαρούμενοι και πιστοί πελάτες!
Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του ομίλου ανέλαβε η Exabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.
Ευχαριστούμε τα καταστήματα D.Stergiou για την εμπιστοσύνη τους!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι