Τα καταστήματα Giorgio bread & coffee στη Νίκαια επέλεξαν PRISMA Win


"Είναι καθήκον μας να εξυπηρετούμε τον κόσμο που μας επισκέπτεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διότι ο επαγγελματισμός είναι το μεγάλο μας προσόν και με τη βοήθεια της εφαρμογής PRISMA Win τα καταφέρνουμε στο μέγιστο και με τον ταχύτερο τρόπο...Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!"

 - Γεννητσαριώτης Μάκης -


H επιχείρηση

Το Giorgio bread & coffee αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη περιοχή της Νίκαιας. Η επιχείρηση διαθέτει δύο μοναδικούς χώρους που καλύπτουν τις αναζητήσεις των πιο απαιτητικών επισκεπτών κάθε ώρα της ημέρας. Γευστικός μυρωδάτος καφές σε συνδυασμό με χειροποίητα κουλουράκια πορτοκαλιού και κανέλας για το ξεκίνημα της ημέρας, νόστιμα, φρέσκα και θρεπτικά σάντουιτς από εξαιρετικά υλικά για ένα μεσημεριανό break, φρεσκοψημένο ζυμωτό ψωμί για το μεσημεριανό τραπέζι, καθώς και αφράτα πεντανόστιμα κεράσματα για τη δουλειά, φτιαγμένα με κέφι και μεράκι, όλα αυτά χαρίζουν στους πελάτες γευστική απόλαυση και αρμονία.

Για εκείνους που δεν μπορούν να επισκεφτούν κάποιο από τα δύο καταστήματα, ο επιχειρηματίας δεν τους αφήνει παραπονεμένους, αλλά φροντίζει να διανέμει τα προϊόντα του στον χώρο τους. Και στους δύο χώρους της επιχείρησης επικρατούν οι γήινοι χρωματισμοί με έντονη την παρουσία του ξύλου, καθώς και οι μεγάλες υπερσύγχρονες βιτρίνες που χαρίζουν άνετη θέαση όλων των προϊόντων.


Οι ανάγκες & η λύση

Έχοντας ως γνώμονα πάντα την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, τη σωστή οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, δημιουργήθηκε η ανάγκη από τον επιχειρηματία για την υιοθέτηση ενός αξιόπιστου πληροφοριακού συστήματος. Έτσι λοιπόν, εμπιστεύθηκε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft, ώστε να παρακολουθήσει το σύνολο των εργασιών του και να τελειοποιήσει την εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες του. Συγκεκριμένα, στο αρτοποιείο εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Delivery – Take away για τις λιανικές πωλήσεις και την οργάνωση των διανομών. Με τον τρόπο αυτόν, οι λιανικές πωλήσεις εκτελούνται με ταχύτητα και χωρίς αναμονές, ενώ ο επιχειρηματίας έχει πλήρη γνώση για την κατάσταση του ταμείου ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, τα προϊόντα του παραδίδονται στον χώρο του πελάτη γρήγορα και σωστά, αφού η διαδικασία λήψης και καταχώρησης της παραγγελίας στην εφαρμογή γίνεται με τον πιο εύκολο, αυτοματοποιημένο και ξεκούραστο τρόπο. Η εφαρμογή εξασφαλίζει άμεση ανταπόκριση στις εισερχόμενες κλήσεις των πελατών χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος και απλοποιεί όλες τις καθημερινές διαδικασίες της επιχείρησης.

Στον χώρο του ζαχαροπλαστείου, προκειμένου ο επιχειρηματίας να παρακολουθεί τις χονδρικές πωλήσεις και γενικότερα την εμπορική του δραστηριότητα (πελάτες, προμηθευτές, αποθήκη, παραγγελίες, αγορές, στατιστικά στοιχεία - αναφορές κ.τ.λ.) επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Εμπορική διαχείριση.Τα οφέλη

Η υιοθέτηση της μηχανογράφησης με τις εφαρμογές PRISMA Win έφερε στο αρτοζαχαροπλαστείο Giorgio bread & coffee μια σειρά από οφέλη όπως:

  • Γρήγορη και εύκολη τηλεφωνική παραγγελιοληψία
  • Διεξοδική παρακολούθηση των διανομών
  • Άψογη παρακολούθηση των βαρδιών του προσωπικού
  • Πλήρης έλεγχος του ταμείου
  • Απλοποίηση όλων των καθημερινών διαδικασιών
  • Αξιόπιστη διαχείριση των αποθεμάτων με σαφή εικόνα της διαθεσιμότητας όλων των ειδών
  • Ξεκάθαρη εικόνα για την κερδοφορία της επιχείρησης 
  • Αναβάθμιση της εικόνας του καταστήματος μέσα από την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών
  • Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού πελατών
  • Πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη την μηχανογραφική υποστήριξη του αρτοζαχαροπλαστείου πραγματοποίησε η Exabit.
Ευχαριστούμε το Giorgio bread & coffee για την εμπιστοσύνη του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι