To My Pet Παγκρατίου επιλέγει τις λύσεις PRISMA Win


 

"Με τις λύσεις μηχανογράφησης της Μegasoft και τις απεριόριστες δυνατότητες τους , κάθε φιλοδοξία γίνεται πραγματικότητα ταχύτερα, απλούστερα, λειτουργικότερα. Ευχαριστούμε την Megasoft και τους συνεργάτες της Exabit για την ολοκληρωμένη υποστήριξή τους."

-Πανταζής Δημήτρης

H επιχείρηση

Ένα από τα πιο εξειδικευμένα, ενημερωμένα και με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη διατροφής, καλλωπισμού, παιχνιδιού, μεταφοράς και όχι μόνο για τα κατοικίδια ζώα είναι το My Pet και βρίσκεται στην καρδιά του Παγκρατίου, επί της οδού Φιλολάου στον αριθμό 105. Με ιστορία χρόνων που ξεκινά το 1993 και παντρεύεται με την αγάπη, το γνήσιο ενδιαφέρον και την αφοσίωση στα ζώα, το My Pet έχει βάλει γερές βάσεις για μια σταθερά ανοδική πορεία και αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους ζωόφιλους που αναζητούν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για κάθε ανάγκη του κατοικίδιου τους. Με κύριο μέλημα την παροχή μιας τεράστιας ποικιλίας προϊόντων από τα πιο αξιόπιστα brands και σε τιμές προσιτές για τους πελάτες του, ο κύριος Πανταζής επιλέγει με ιδιαίτερη προσοχή τις συνεργασίες του και τα είδη που μπαίνουν στα ράφια του My pet!
Η τεράστια γκάμα σε ποιοτικές ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, ξεχωριστά παιχνίδια και πρωτότυπα χρηστικά αξεσουάρ ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών, αναβαθμίζει το ευ ζην των κατοικιδίων τους και εξασφαλίζει την αρμονική συμβίωσή τους. Το πολυκατάστημα διαθέτει τμήμα grooming για τον καλλωπισμό και την περιποίηση των ζώων από εξειδικευμένους συνεργάτες, ενώ το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο και έχεις τις γνώσεις να δώσει λύσεις και να συμβουλεύσει τους ιδιοκτήτες, ώστε να κάνουν τις πιο σωστές επιλογές ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ζώου. Το κατάστημα προσφέρει και υπηρεσία παράδοσης των προϊόντων του κατ' οίκον σε όλη την Αττική.
 

Οι ανάγκες και η λύση

Η πάντα χαμογελαστή και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η σε βάθος γνώση του αντικειμένου, οι λύσεις σε κάθε ανάγκη και η αυστηρή επιλογή των προϊόντων είναι τα στοιχεία που εδραίωσαν το My Pet στη συνείδηση των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς στην Αθήνα. Το 2017 η μεγάλη διεύρυνση του πελατολογίου και η αύξηση της ήδη μεγάλης γκάμας προϊόντων επέβαλλαν στο My Pet να μετεγκατασταθεί σε νέο μεγαλύτερο χώρο 2 επιπέδων που έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργηθούν μεγαλύτεροι και πιο ευρύχωροι διάδρομοι, αλλά και ακόμα καλύτερη τμηματοποίηση. Αυτή η κίνηση ανάπτυξης, συνοδεύτηκε και από την επένδυση σε ένα ολοκληρωμένο μηχανογραφικό σύστημα για την οργάνωση και τον έλεγχο της επιχείρησης. Συγκεκριμένα, στο κατάστημα εγκαταστάθηκαν οι εφαρμογές PRISMA Win Maximum Εμπορική Διαχείριση και PRISMA Win Kiosk & Retail, καθώς και τα module Αντίστοιχα είδη & εφαρμογές και Web Services e-commerce.

 

 

Η συνολική μηχανογραφική λύση της Megasoft, παρακολουθεί διεξοδικά όλο το κύκλωμα των συναλλαγών εντός του καταστήματος και οργανώνει στο ακέραιο όλα τα τμήματα και τις λειτουργίες του όπως παραγγελίες, αγορές, πωλήσεις, αποθήκη, πωλητές, προμηθευτές κ.ά. Οι παραγγελίες προς τους προμηθευτές γίνονται στην ώρα τους και με ακρίβεια μέσα από τη δυνατότητα πρόβλεψης παραγγελίας που έχει η εφαρμογή, καθώς και με τις ειδοποιήσεις που διαθέτει όταν το απόθεμα ενός είδους μειώνεται κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο που έχει θέσει ο χρήστης. Έτσι, τα ράφια του καταστήματος είναι πάντα γεμάτα με τη σωστή ποσότητα ώστε να εξυπηρετηθούν άψογα οι ανάγκες των πελατών, χωρίς να παρουσιάζονται ελλείψεις σε κρίσιμους κωδικούς, αλλά ούτε και πλεονάζουσα ποσότητα η οποία ενδεχομένως να προκαλέσει δυσκολία στην αποθήκευση. Η παραλαβή των ειδών γίνεται πολύ εύκολα και αυτοματοποιημένα στην εμπορική διαχείριση ενημερώνοντας αυτόματα το POS σύστημα για τις ποσότητες και τις τιμές, αλλά και τις εικόνες των ειδών.
Η εφαρμογή υποστηρίζει την παρακολούθηση των χιλιάδων και παράλληλα πολλαπλών κωδικών ανά είδος, (προμηθευτή, barcode, εργοστασιακοί, συσκευασίας κτλ). Καλύπτει την ανάγκη διαχείρισης των Barcode των ειδών, ενώ συσχετίζει ένα είδος με ένα άλλο παρόμοιο (π.χ. διαφορετική γεύση από την ίδια μάρκα τροφής) που μπορεί ο χειριστής να αναζητήσει εύκολα για να το προτείνει σαν εναλλακτική στον πελάτη.

 


Οι πελάτες του καταστήματος εξυπηρετούνται άψογα τις ώρες αιχμής, με τη βοήθεια της POS εφαρμογής PRISMA Win Kiosk & retail και του barcode scanner που επιταχύνει την έκδοση της απόδειξης και συμβάλλει στην διαμόρφωση της εξαιρετικής αγοραστικής εμπειρίας που απολαμβάνουν οι πελάτες του My Pet. Η εφαρμογή καταργεί μια για πάντα την αναμονή στο ταμείο, αφού μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερους από έναν πελάτες ταυτόχρονα. Η απόδειξη μπαίνει σε αναμονή, ο πελάτη μπορεί να πάει στο ράφι να πάρει το είδος που ξέχασε και ο ταμίας μπορεί να προχωρήσει στη έκδοση της επόμενης απόδειξης. Ο επιχειρηματίας έχει ακριβή εικόνα του ταμείου κάθε στιγμή και μπορεί να παρακολουθεί την ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια ακόμα και όταν δε βρίσκεται στο κατάστημα του, αφού οι αναφορές για το κλείσιμο του ταμείου ημέρας του αποστέλλονται με e-mail. Μέσα από έναν μεγάλο αριθμό χρήσιμων στατιστικών αναφορών και εκτυπώσεων, όπως για παράδειγμα οι Πωλήσεις ειδών ανά ομάδα, ο επιχειρηματίας μπορεί να δει πώς κινούνται τα είδη σχηματίζοντας σαφή εικόνα για τις προτιμήσεις των πελατών του και αντίστοιχα να προγραμματίσει τις παραγγελίες προς τους προμηθευτές του.

 

Τα οφέλη

Το My Pet είναι μία επιχείρηση που σε συνεργασία με την Exabit, εξειδικευμένο partner της Megasoft, αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που της προσφέρουν οι εφαρμογές PRISMA Win και έτσι πολύ σύντομα αποκόμισε μία σειρά από οφέλη όπως:

  • έλεγχο και οργάνωση σε όλους τους τομείς της επιχείρησης
  • ταχύτητα σε κάθε εργασία
  • άψογη, γρήγορη και ευχάριστη συνεργασία του προσωπικού μέσα από την αυτοματοποίηση των διαδικασιών
  • συναλλαγές χωρίς λάθη που μπορεί να κοστίσουν
  • σωστός προγραμματισμός παραγγελιών
  • αναβάθμιση της επιχείρησης στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα
  • λήψη επιτυχημένων αποφάσεων για το μέλλον της επιχείρησης μέσα από το πλούσιο reporting για τις πωλήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών
  • πελάτες που φεύγουν πάντα με χαμόγελο και επιστρέφουν
     

Το έργο υλοποίησε η εταιρεία πληροφορικής Exabit, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasοft, που ανέλαβε και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη της επιχείρησης.
Ευχαριστούμε την ομάδα του My Pet για την εμπιστοσύνη.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι