Το Najbarajo στο Χαλάνδρι επέλεξε PRISMA Win



"Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ποια είναι τα top είδη στις προτιμήσεις των πελατών μας, ώστε να ανανεώνουμε εύκολα και σωστά τους καταλόγους μας. Σε αυτό μας βοήθησε πολύ το PRISMA Win με τα πολλά στατιστικά στοιχεία που παρέχει. Επιπλέον, δε γίνονται λάθη στη λήψη των παραγγελιών και δε χάνεται πολύτιμος χρόνος!"

 - The Najbarajo team -

 

Η επιχείρηση

Najbarajo (Ναμπαράχο), δηλαδή "Γειτονιά"...

Μια γειτονιά γεμάτη χρώματα, σε πλήρη αντίθεση με το γκρίζο της πόλης, που μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη ατμόσφαιρα. Στην πολύχρωμη αυλή του all day spot στο Χαλάνδρι, η διάθεση αλλάζει, ο νους ελαφραίνει, η μουσική συνοδεύει τις παρεΐστικες συζητήσεις και τα μοναδικά signature cocktail κλείνουν ιδανικά μια μέρα στην πολύβουη πόλη. Το μάτι του επισκέπτη περιπλανιέται σε κάθε μικρή χρωματιστή λεπτομέρεια, τόσο στην πολύχρωμη εξωτική αυλή του μαγαζιού, όσο και στο προσεγμένο vintage αισθητικής εσωτερικό του. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, η αυλή πλημμυρίζει κόσμο και διεθνείς μουσικές συνοδευόμενες από speciality coffee, snacks και λαχταριστά σπιτικά γλυκά, ενώ τις απογευματινές ώρες, τη σκυτάλη παίρνουν τα ιδιαίτερα cocktails που δημιουργούν οι καταξιωμένοι bartender του καταστήματος.




Οι ανάγκες & η λύση

Στο open air πολυσύχναστο στέκι που, τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες, γίνεται must προορισμός η ανάγκη για γρήγορη και χωρίς λάθη παραγγελιοληψία ήταν επιτακτική! Έτσι, για την εξυπηρέτηση των τραπεζιών επιλέχθηκε η λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας της Megasoft PRISMA Win Mobile (3 pda) που εκτόξευσε την ταχύτητα λήψης και διαβίβασης των παραγγελιών στα πόστα (μπουφέ, bar, κουζίνα), αφού οι σερβιτόροι με ένα κλικ αποστέλλουν τις παραγγελίες στους αντίστοιχους εκτυπωτές και γνωρίζουν σε real time τη διαθεσιμότητα των ειδών.

Για την οργάνωση κουζίνας και σάλας, επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Restaurant-cafe που κάνει τη δουλειά του manager πιο εύκολη, αφού σε μια οθόνη βλέπει το πλάνο των ελεύθερων και των δεσμευμένων τραπεζιών, γνωρίζει ποια εξυπηρετούνται και ποια είναι σε αναμονή, ώστε να κατευθύνει και να οργανώσει πιο αποδοτικά το προσωπικό. Η εφαρμογή δίνει στον επιχειρηματία ξεκάθαρη εικόνα για τις ταμειακές ροές, τις αναλώσεις της κουζίνας, της κίνησης των ειδών και της αποτελεσματικότητας του προσωπικού, ώστε να είναι σε θέση να λάβει σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή του και να σχεδιάσει τις μελλοντικές του κινήσεις.


Τα οφέλη

Το Najbarajo τα έχει όλα. Μαγευτικό χώρο, καταπληκτικά ροφήματα, μοναδικά cocktails, έμπειρο και χαρούμενο προσωπικό και μια ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης PRISMA Win που δίνει άψογη οργάνωση στην επιχείρηση ώστε όλα να δουλεύουν "ρολόι" . Τα οφέλη που αποκόμισε το κατάστημα από τις εφαρμογές συνοψίζονται στα εξής:

  • Εκτόξευση της ταχύτητας της παραγγελιοληψίας
  • Ευανάγνωστες και χωρίς λάθη παραγγελίες
  • Διαθέσιμη πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή για τα αποθέματα
  • Μείωση κόστους λειτουργίας με ταυτόχρονη αύξηση της κερδοφορίας
  • Ουσιαστική απεικόνιση της πορείας της επιχείρησης
  • Καθολική οργάνωση που προσφέρει συνολικά μια μοναδική εμπειρία πελάτη

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του χώρου ανέλαβε η Εxabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

Ευχαριστούμε το Najbarajo για την εμπιστοσύνη του!


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι