Τα νέα μας!

Το Βραστό στο Χαλάνδρι επέλεξε PRISMA Win

Μegasoft είναι η δεύτερη εταιρεία παραγγελιοληψίας που συνεργαζόμαστε στα τόσα χρόνια λειτουργία μας και αυτό μας επιτρέπει τις συγκρίσεις. Πέρα, λοιπόν, από τις ευνόητες ευκολίες που σου παρέχει ένα πρόγραμμα σαν το PRISMA Win, θέλω να δώσω έμφαση στο after sales service και την εξυπηρέτηση πελατών που σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι πολύ καλύτερα!"
 - Παναγιώτης Συλήρας- 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019


Το Σουβλάκι του Σαλμά στο Χαλάνδρι επέλεξε PRISMA Win

Όταν το μαγαζί σου γίνεται "στέκι", η πρόκληση του να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σου γρήγορα και αλάνθαστα είναι μεγάλη. Την πρόκληση αυτή την κερδίσαμε με τη βοήθεια του PRISMA Win που μας εξασφάλισε μέγιστη ταχύτητα στην παραγγελιοληψία και στην αποστολή πολλαπλών παραγγελιών ταυτόχρονα στην κουζίνα, δίνοντας τέλος στις άσκοπες μετακινήσεις των σερβιτόρων. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την Exabit γιατί σε ό,τι χρειαστούμε μας εξυπηρετούν αμέσως!  

- Σαλμά Μαρίνα - 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019


Η αλυσίδα Bridge Coffee Roasters επιλέγει PRISMA Win

Βασική φιλοσοφία της «Bridge Coffee Roasters» είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. Η Exabit, ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft, έχει αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει οποιοδήποτε καινοτόμο project της ανατεθεί, να προσαρμοστεί και να εξυπηρετήσει εξειδικευμένες ανάγκες.

- Οικογένεια Βλαχάκη-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019


Τα Pet Supermarket επιλέγουν PRISMA Win

Η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης και οργάνωσης του σύγχρονου pet Shop, της Megasoft καλύπτει όλο το εμπορικό κύκλωμα της επιχείρησης (χονδρικές & λιανικές πωλήσεις, αγορές, παραγγελίες κτλ) και προσφέρει τη μέγιστη ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών εντός καταστήματος. Παράλληλα, διευρύνει τους ορίζοντες της επιχείρησης και τη "βγάζει" από τα  πλαίσια του φυσικού καταστήματος ταξιδεύοντας τα προϊόντα της σε νέους πελάτες όπου και αν βρίσκονται με την εφαρμογή παρακολούθησης και διαχείρισης e-shopping!

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι